BrabantZorg gaat woonzorglocatie Nieuwe Hoeven in Schaijk geheel vernieuwen. In plaats van het huidige gebouw, dat niet meer voldoet aan de eisen van de tijd, komen er zeven nieuwe, kleinere gebouwen in boerderijsfeer.
Volledig scherm
BrabantZorg gaat woonzorglocatie Nieuwe Hoeven in Schaijk geheel vernieuwen. In plaats van het huidige gebouw, dat niet meer voldoet aan de eisen van de tijd, komen er zeven nieuwe, kleinere gebouwen in boerderijsfeer. © BrabantZorg

Nieuwe Hoeven in Schaijk maakt plaats voor zeven kleinere gebouwen in boerderijsfeer, als in een buurtschap

SCHAIJK - Woonzorglocatie Nieuwe Hoeven van BrabantZorg in Schaijk gaat tegen de vlakte. Het gebouw dat er nu staat, maakt plaats voor zeven losse, duurzame kleinere gebouwen. Het complex krijgt het karakter van een buurtschap in het groen van de Maashorst. De bouw start na de zomervakantie.

  1. Minderjarige dochter valt in handen loverboy: Osse mannen pakken hem zelf aan, ondanks afspraak met politie
    PREMIUM

    Minderjari­ge dochter valt in handen loverboy: Osse mannen pakken hem zelf aan, ondanks afspraak met politie

    DEN BOSCH/OSS - Probeer het hoofd maar eens koel te houden als je weet dat je minderjarige dochter in handen is gevallen van een loverboy. De 60-jarige Ossenaar Otto B. kreeg het niet voor elkaar in oktober 2020. Volgens justitie nam hij het heft in eigen hand en drukte hij de vermeende loverboy met zijn auto van de weg af. Eenmaal in de berm werd de man mishandeld door een vriend van B.