Volledig scherm
PREMIUM
John Kruijssen, de nieuwe topman Beter Bed in Uden. Fotograaf: Van Assendelft/Jeroen Appels © Van Assendelft

Nieuwe topman Beter Bed wil scherpte terugbrengen

John Kruijssen, geboren in Rosmalen en opgegroeid in Den Bosch, is de nieuwe algemeen directeur van Beter Bed Holding in Uden. Hij heeft genoeg te doen bij het concern met bijna twaalfhonderd vestigingen in Europa. "We missen nu de echte scherpte. Die moet weer terugkomen."

Bedden heeft John Kruijssen (53) genoeg beslapen. Een secretaresse bij een van zijn vorige werkgevers heeft weleens uitgerekend dat de nieuwe topman van Beter Bed voor zijn werk jaarlijks minstens honderdzestig nachten in een vreemd bed heeft moeten overnachten. Lachend: "Uit eigen ervaring weet ik dus echt wel wat een goed bed is. Al is dat voor mij persoonlijk niet zo heel spannend. Ik slaap overal en altijd. Als het moet kan ik zelfs op een sinaasappelkistje in slaap vallen."

  1. Drukte en dorpse gezelligheid bij Macharense kermisfeesten

    Drukte en dorpse gezellig­heid bij Macharense kermisfees­ten

    MACHAREN - Dan doen we het maar zelf! Met dat idee ging een viertal Macharenaren na de laatste gemeentelijke kermis van 2018 aan de slag met het organiseren van een eigen 'dorpsfeest met kermisthema'. Deze zaterdag blijkt dat de dorpsbewoners het initiatief massaal omarmen: na een drukbezocht straatfeest in de Dorpstraat als traditionele opening zitten vanaf een uur of vijf een kleine driehonderd 'hongerigen' te mummelen bij de allereerste kermis-BBQ.