Met een watertemperatuur van 4 graden doken deelnemers op 1 januari 2020 de Geffense plas in. De ’juri’ zorgde voor de ludieke noot en knipte het lint door.
Volledig scherm
PREMIUM
Met een watertemperatuur van 4 graden doken deelnemers op 1 januari 2020 de Geffense plas in. De ’juri’ zorgde voor de ludieke noot en knipte het lint door. © Thomas Segers/Van Assendelft

Nieuwjaarsduiken in Oss en Volkel afgelast

OSS/VOLKEL - De traditionele Nieuwjaarsduiken in Oss en Volkel zijn dit jaar afgelast. De verschillende organisaties van deze evenementen, die jaarlijks honderden deelnemers en minstens net zoveel bezoekers trekken, achten het in deze coronatijden niet verantwoord om de grootschalige bijeenkomsten te houden. Zowel de Osse reddingsbrigade als Ton Derks van BillyBird Park Hemelrijk in Volkel hebben het festijn afgelast.  

 1. 
Bisdom hoopt dat Actie Kerkbalans gemis aan collectegeld wat kan compenseren
  PREMIUM

  Bisdom hoopt dat Actie Kerkbalans gemis aan collecte­geld wat kan compense­ren

  DEN BOSCH - Door corona is een aantal kerken gesloten of kan een dienst door maximaal dertig gelovigen worden bezocht. Dat scheelt een smak aan collecte- en kaarsengeld. Bisschop Gerard de Korte van bisdom ’s-Hertogenbosch hoopt daarom dat de jaarlijkse doneeractie Kerkbalans die zaterdag is begonnen, het gemis aan het (overigens al jaren) teruglopend ‘levend geld’ enigszins kan compenseren.
 1. Brabants bekendste weerman Johan Verschuuren (85) overleden
  Play

  Brabants bekendste weerman Johan Ver­schuuren (85) overleden

 2. Onrust bij FC Den Bosch: 'Er komt veel op ons af'
  Play

  Onrust bij FC Den Bosch: 'Er komt veel op ons af'