Volledig scherm
PREMIUM
Een bezoekje aan de kapper stond ook op het 'menu' tijdens de verwendag voor moeders van kinderen met een beperking. © Thomas Segers/ Van Assendelft

Nu ook de moeders een keer in de watten gelegd, door héél Berghem

BERGHEM - Taartjes, workshops en een vertroetelsessie en ook nog een diner: Berghemse moeders van kinderen met een beperking werden in de watten gelegd tijdens een speciale verwendag.

Quote

We willen júist dat dit door de hele gemeen­schap gedragen wordt

Willem van Kreij, mede-organisator

Ze hebben het zichzelf niet makkelijk gemaakt, de mannen van Trots Op Berghem. Er waren sponsoren die de hele verwendag in één klap wilden financieren. Maar dat wilden ze niet, Willem van Kreij, Theo van Ravenstein, Sjoerd van de Veerdonk en Leo Reinders.

,,We willen júist dat dit door de hele gemeenschap gedragen wordt", zegt Willem van Kreij, die een paar jaar geleden van elke carnavalsvereniging in het dorp een afgevaardigde uitnodigde om samen wat goeds te doen voor het dorp. En dus werkten ze zich in het zweet dit weekeinde. Daarvoor ook al, met de organisatie, met het bij elkaar sprokkelen van geld, van sponsoren. Missie: moeders van kinderen met een beperking een dag lang verwennen.