Ook met actieborden waren leden van Eerlijk Over Heesch West present bij De Pas, tijdens de presentatie over het toekomstige bedrijventerrein.
Volledig scherm
Ook met actieborden waren leden van Eerlijk Over Heesch West present bij De Pas, tijdens de presentatie over het toekomstige bedrijventerrein. © Eerlijk Over Heesch West

Omwonenden Heesch West laten sirene loeien tijdens presentatie

HEESCH - Onder het motto ‘Wij zitten straks in de herrie, dan jullie nu’ hebben omwonenden van Heesch West donderdagavond een sirene laten loeien in het centrum van Heesch. Daar verzorgde de leiding van het toekomstig bedrijventerrein juist een presentatie.

  1. Te veel tegenstrijdige verklaringen: rechtbank spreekt zowel beveiligers als bezoeker braderie Schaijk vrij

    Te veel tegenstrij­di­ge verklarin­gen: rechtbank spreekt zowel beveili­gers als bezoeker braderie Schaijk vrij

    DEN BOSCH/SCHAIJK - De Bossche rechtbank spreekt alle betrokkenen bij het geweldsincident op 22 april 2018 tijdens de braderie bij De Raaf in Schaijk vrij. Een 22-jarige bezoeker raakte die dag slaags met twee beveiligers van het partycentrum, mannen van 47 en 55 uit Elst en de Beerze. Zij stuurden hem na een opstootje de tent uit. Volgens de Schaijkse braderiebezoeker gebruikten ze hierbij excessief geweld. De beveiligers spraken juist over een tegenstribbelende klant, die een van hen hard in het gezicht sloeg.