stockbd rijden verkeer file weg
Volledig scherm
stockbd rijden verkeer file weg © Thinkstock

Ongeluk op A50 bij Ravenstein in richting van Oss

RAVENSTEIN - Een ongeluk op de A50 ter hoogte van Ravenstein heeft donderdagochtend voor veel file en vertraging gezorgd in de richting van Oss. De linkerrijstrook was tijdelijk dicht.

 1. Oss en gebroeders Peters twisten over aantal mensen dat mag wonen in pand Molenstraat
  PREMIUM

  Oss en gebroeders Peters twisten over aantal mensen dat mag wonen in pand Molen­straat

  DEN HAAG/OSS – De gemeente Oss snapt niet dat gebroeders Peters denken dat zij voor een pand aan de Molenstraat een vergunning hebben voor vier zelfstandige studio’s en vier kamerwoningen. Volgens Oss mogen er maar twee huishoudens in het pand aan de Molenstraat (nummer 181) wonen, één op de benedenverdieping en één op de bovenverdieping. De bovenverdieping was altijd al een woning en zat boven een winkel op de begane grond.
 2. Boze psychiatrisch patiënt voor de rechter voor vernieling huisartsenpost in Oss
  PREMIUM

  Boze psychia­trisch patiënt voor de rechter voor vernieling huisartsen­post in Oss

  DEN BOSCH/OSS - De dokter bij de huisartsenpost was volgens een 37-jarige Ossenaar erg irritant en autoritair. De verdachte, een man met grote psychische problemen, kreeg hierdoor een woedeaanval. Een getuige zag de boze patiënt op 7 februari 2021 naar buiten stormen. De Ossenaar ontwrichtte een tussendeur en ramde zijn hand op de knop om de voordeur te openen. Toen dit niet snel genoeg gebeurde, sloeg hij met gebalde vuist op de ramen.