Ontploffing in appartementencomplex Oss

videoOSS - In een appartementencomplex aan de Jakob Goldsmidstraat in Oss heeft maandagochtend een ontploffing plaatsgevonden. Zwaar vuurwerk heeft ervoor gezorgd dat een onderruit en de sponning van de voordeur van het appartementencomplex zijn vernield.

De bewoner van het appartement schrok in alle vroegte wakker van een harde klap bij zijn voordeur. Het onderste glas van zijn voordeur was door de grote knal gesprongen. De politie kwam ter plaatse om onderzoek te doen en constateerde dat er vermoedelijk een zwaar stuk vuurwerk tegen de voordeur werd geplaatst. De brandweer werd opgeroepen maar is niet meer ter plaatse gekomen. Er is nog niemand aangehouden. De politie heeft inmiddels buurtonderzoek verricht, maar wil geen mededelingen doen over de resultaten.

Bewoners van het appartementencomplex aan de Jakob Goldsmidstraat hebben al meerdere incidenten meegemaakt. Zo rukte de brandweer vorige maand nog uit omdat er veel rook in het complex hing. Vorig jaar werd in augustus een auto verwoest door brand en ging de politie uit van brandstichting.

Volledig scherm
Ontploffing Jakob Goldsmidstraat Oss. © Foto Mallo / Gabor Heeres
Volledig scherm
Ontploffing Jakob Goldsmidstraat Oss. © Foto Mallo / Gabor Heeres
  1. Stef van den Berk (15) uit Berghem met twee gouden plakken terug van WK taekwondo: ‘Ik ben elke wedstrijd te keer gegaan’
    PREMIUM

    Stef van den Berk (15) uit Berghem met twee gouden plakken terug van WK taekwondo: ‘Ik ben elke wedstrijd te keer gegaan’

    BERGHEM - Hij had er geen rekening mee gehouden. Toch keerde Stef van den Berk met twee gouden medailles terug van het Open WK taekwondo. In het Schotse Wishaw kroonde de 15-jarige debutant uit Berghem zich tegen alle verwachtingen in in twee categorieën tot wereldkampioen. ,,Ik wilde gewoon zo goed mogelijk presteren. Dat is aardig gelukt”, zegt hij met een brede grijns op zijn gezicht.