Volledig scherm
PREMIUM
Opening Winterland Oss met een demo van Freestyle Iceskaters. Fotograaf: Van Assendelft/Jeroen Appels © Van Assendelft Fotografie

Ook zonder sneeuw winterse sferen op Winterland Oss

WinterlandOSS - Chocolademelk, twinkelende lichtjes en een fonkel nieuwe ijsbaan omringd door dennenbomen. De Osse binnenstad verkeerd weer in winterse sferen met Winterland. Het evenement werd woensdagavond feestelijk geopend.

,,We gaan er weer een echt feestje van maken.” Met een klap op de rode knop is Winterland in het hart van Oss woensdagavond feestelijk geopend. De ijsbaan wordt omringd door een rij dennenbomen en glinsterende lichtjes. Organisatoren Peter Zegers, Hans Schoots en Thijs Taal kijken glimlachend toe hoe leden van de Bossche Kunstrij Vereniging de ijsbaan uitproberen en daarmee ‘openen’.

,,Het kostte een aantal weken aan opbouwen en de laatste puntjes op de i zetten”, vertelt Zegers lachend (68). Voor het vierde jaar op rij is de organisatie van het winterse festijn in handen van de drie mannen. Trots zijn ze op het evenement dat staat als een huis.