Volledig scherm
Mari Nelissen © Peter van Huijkelom

Osje van Verdienste voor Mari Nelissen bij afscheid bibliotheken

OSS - Mari Nelissen heeft maandagmiddag bij zijn afscheid als voorzitter van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken een Osje van Verdienste gekregen.

Deze onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans in het Theatercafé van De Lievekamp. Nelissen was werkzaam als bibliothecaris in diverse Brabantse bibliotheken. Ook is hij regiodirecteur geweest bij de Provinciale Bibliotheek Centrale, en in 1990 werd hij directeur van bibliotheek Oss.

Als voorzitter van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken was hij eindverantwoordelijke voor het bibliotheekwerk in de gemeenten Oss, Uden, Meierijstad, Landerd en Bernheze. Naast de Bibliotheek zette Nelissen zich in voor Osse organisaties en verschillende evenementen zoals onder meer De Muzelinck, De Groene Engel, Popcollectief, Kunstorganisatie Oss en Fantastival. 

  1. Al honderd jaar stro en voer van Fleuren voor je knaagdieren
    PREMIUM

    Al honderd jaar stro en voer van Fleuren voor je knaagdie­ren

    OSS/BERGHAREN - De vrachtwagens van Fleuren kun je door heel Nederland en Europa zien rijden. Grote kans ook dat uw konijn, hamster of cavia op stro zit en voer eet van het Bergharense familiebedrijf, dat ook een flinke vestiging heeft in Oss. Het zijn twee belangrijke bedrijfstakken, maar er is meer. En wie weet wat er in de toekomst nog komt, want een ding is zeker: ondernemen zit de Fleurens in het bloed. Al 100 jaar.