Het plan dat in november werd gepresenteerd zou zomaar alsnog uitgevoerd kunnen worden, met hier en daar een kleine aanpassing.
Volledig scherm
Het plan dat in november werd gepresenteerd zou zomaar alsnog uitgevoerd kunnen worden, met hier en daar een kleine aanpassing. © Absent Matter

Oss kiest voor oud én gloednieuw ontwerp woontoren Walkwartier

OSS - Het laatste ontwerp van de woontoren in het Walkwartier kan definitief de prullenbak in. Oss laat architectenbureau Dok namelijk twee gloednieuwe schetsen maken van de toren. Eén gebaseerd op het ontwerp uit november en één compleet origineel plan. 

  1. ‘Sinterklaas is helaas overleden aan corona’
    PREMIUM
    Column

    ‘Sinter­klaas is helaas overleden aan corona’

    ,,Lieve jongens en meisjes, het is met een zwaar gemoed dat ik jullie dit trieste nieuws moet vertellen. Sinterklaas is besmet met het coronavirus, en temidden van al zijn pieten is hij eerder deze week overleden. Wij, de pieten, zijn bedroefd, maar ook dankbaar voor de vele, vele, jaren die we met hem hebben mogen doorbrengen. Hij is nu naar zijn laatste rustplaats, gezien zijn heilige status zal die minstens net zo mooi zijn als zijn paleis hier in Spanje, dus treur niet.”