Volledig scherm
De Gasstraat in Oss wordt vrijdag en zaterdag eenrichtingsweg voor de tientallen pendelbussen naar Volkel. © Google Maps

Oss sluit Gasstraat deels af voor bezoekersstroom Luchtmachtdagen Volkel

OSS - De verwachte drukte bij de Luchtmachtdagen in Volkel laat zich tot in Oss voelen. Treinreizigers zullen vrijdag en zaterdag met name van station Oss gebruik maken om op de vliegbasis te komen. De organisatie zet tientallen pendelbussen is om ze vanaf daar in Volkel te krijgen en weer terug. Er worden in totaal 250.000 bezoekers verwacht. 

Om de aan- en afvoer soepel te laten verlopen wordt de Gasstraat tijdelijk eenrichtingsweg. Auto's kunnen het station aan de zuidzijde alleen nog bereiken vanaf de Molenstraat. Vanaf de Molenweg en Kantsingel is de Gasstraat alleen open voor pendelbussen. 

  1. Klinkt goed, die ronkende taal van de Raadhuislaan
    PREMIUM
    Column

    Klinkt goed, die ronkende taal van de Raadhui­slaan

    Er kwam ronkende taal van de Raadhuislaan deze week. Landerd en Uden waren oncollegiaal. Oss ging níet opdraaien voor de windmolennoodzaak voor de hele regio. Wég met de gemeente Maashorst, en híer met Schaijk. En wég met die negen reuzen van 240 meter op Strijbeemden, we zetten een paar kleintjes neer in de polder, ver weg van alles en iedereen. De regio, van de regionale energie strategie, zoekt het maar lekker uit. Osse wind voor de Ossenaren. En ohja, dat fietspad naar Lith gaat er ook gewoon komen. Fantastisch!