Het bestuur van de Aannemers- en Patroonsbond in 1960. Vlnr Klaas de Bont, Aad de Reus, Pastoor W. van de Wiel (geestelijk adviseur), Wim Muller, Wim van der Pas (voorzitter), B. van der Krabben (secr.) Jan Berghege.
Volledig scherm
Het bestuur van de Aannemers- en Patroonsbond in 1960. Vlnr Klaas de Bont, Aad de Reus, Pastoor W. van de Wiel (geestelijk adviseur), Wim Muller, Wim van der Pas (voorzitter), B. van der Krabben (secr.) Jan Berghege. © John van Zuijlen

Osse aannemers mochten steeds meer bouwen

OSS - Oss kent en kende enkele heel grote bouwbedrijven. Van oorsprong meestal familiebedrijven en begonnen als eenmanszaak. Zo ook bouwbedrijf Hendriks dat dankzij het samengaan van de twee afzonderlijk bouwende neven Lambèr en Bart, weer een eenheid gaat vormen. 

  1. Asociaal rijgedrag brengt 21-jarige rest van zijn leven in rolstoel: taakstraf van 200 uur
    PREMIUM

    Asociaal rijgedrag brengt 21-jarige rest van zijn leven in rolstoel: taakstraf van 200 uur

    DEN BOSCH/HERPEN - Bumperkleven, te hard rijden en een bizarre inhaalmanoeuvre op de Berghemseweg in Herpen vormden de basis voor een zwaar ongeval, waardoor een 21-jarige man voor de rest van zijn leven in een rolstoel belandde. Voor zijn ‘onvoorzichtige en asociale rijgedrag’ krijgt een 32-jarige Herpenaar een taakstraf van 200 uur, naast een voorwaardelijke rijontzegging van 1 jaar. De vrijdagmiddag bekendgemaakte straf is gelijk aan de eis van het Openbaar Ministerie.