Het hoofdkantoor van Hendriks Bouw en Ontwikkeling aan de Kanaalstraat in Oss. Het bouwbedrijf zag kans de winst in 2020 te verdubbelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het hoofdkantoor van Hendriks Bouw en Ontwikkeling aan de Kanaalstraat in Oss. Het bouwbedrijf zag kans de winst in 2020 te verdubbelen. © BD

Osse bouwer Hendriks boekt weer winst en ziet omzet licht stijgen

OSS - Het Osse bouwbedrijf Hendriks Bouw en Ontwikkeling kijkt terug op een goed jaar. Het bedrijf zag in 2020 weer kans om winst te boeken, realiseerde een lichte stijging van de omzet en heeft een goed gevulde orderportefeuille. De groei van het bouwbedrijf is vooral gerealiseerd door de hereniging met Hendriks Coppelmans in Uden, in juni van het vorig jaar. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.