TOP-trainer Klaas Wels liet zich vorige week ook al van zijn sociale kant zien, tijdens een voorleesdag in de Ruwaard.
Volledig scherm
TOP-trainer Klaas Wels liet zich vorige week ook al van zijn sociale kant zien, tijdens een voorleesdag in de Ruwaard. © Van Assendelft/Jeroen Appels

Osse Walstraat viert tot eind deze maand TOPtober

OSS - Vergeet Stoptober. Tot eind deze maand draait het in de Osse Walstraat namelijk om TOPtober. Alle winkeliers aan de centrumstraat delen loten uit waarmee TOP Oss-prijzen te winnen zijn.  

Het initiatief komt van Kees Baak van het Franse Bakkertje en Carlos Jillleba van modezaak Heeren van Nuland, die een paar deuren verder gevestigd is. Met de loten zijn onder meer entreekaartjes, halve seizoenkaarten, mutsen, shirts, sjaals, gesigneerde ballen en autovaantjes te winnen. 

Loten dingen mee tijdens drie verschillende trekkingen. Op zaterdag 26 oktober is de grote finale van de actie. Spelers van TOP Oss komen dan zelf ook naar de Walstraat om de hoofdprijzen uit te reiken. Ook het SEC, het Sport Expertise Centrum, vervult die dag een belangrijke rol. 

Ook voor die tijd kleurt de Walstraat al rood en wit. Met versierde lantaarnpalen en winkelruiten, posters en flyers. 

  1. Syrische arts Feisal ziet mensen sterven, maar mag niet werken in Heesch: 'Ik kan niet aanzien hoe mensen lijden’
    PREMIUM

    Syrische arts Feisal ziet mensen sterven, maar mag niet werken in Heesch: 'Ik kan niet aanzien hoe mensen lijden’

    HEESCH - ,,Het is pijnlijk om dagelijks in het nieuws te zien hoeveel mensen sterven door corona, terwijl ik mijn stethoscoop niet mag gebruiken om hun pijn te verlichten.” Feisal Abou (59) werkte meer dan twintig jaar als arts in Syrië en wil dolgraag iets terugdoen voor het land dat hem in Heesch een veilige haven bood. Na weken van strijden ziet hij nu een lichtpuntje om als buitenlandse arts aan de slag te mogen in de coronacrisis.