Volledig scherm
© Mariska Hofman/DG

Ossenaar voor derde keer in jaar tijd betrapt op rijden onder invloed van harddrugs

OSS - Een 31-jarige Ossenaar is woensdag voor de derde keer in een jaar tijd betrapt op het rijden onder invloed van harddrugs.

Agenten zagen de man woensdag rond 10.45 uur op de Spoorlaan in Oss rijden. De man slingerde met zijn auto van links naar rechts, had zijn ruitenwissers aan staan terwijl het niet regende en reed over een stoeprand heen. Daarnaast droeg de bestuurder geen autogordel. 

Agenten controleerden de man en zagen dat hij zwaar onder invloed van harddrugs was. De Ossenaar maakte ongecontroleerde bewegingen met zijn armen en benen en werd gemaand uit zijn auto te stappen. Het bleek de derde keer in een jaar tijd te zijn dat de man werd betrapt op het rijden onder invloed van harddrugs. Het rijbewijs van de bestuurder was eerder al ongeldig verklaard. 

De Ossenaar is opgepakt door de politie. Tijdens de rit naar het politiebureau beledigde hij de agenten. De man mag zich binnenkort voor de rechter verantwoorden. 

  1. Deze geheim agent (95) heeft zijn missie volbracht

    Deze geheim agent (95) heeft zijn missie volbracht

    HOOGERHEIDE/KEENT - De Nederlandse James Bond werd hij wel genoemd. Met het overlijden van Bram Grisnigt, vrijdag op 95-jarige leeftijd, verliest ons land de laatste spion van het Bureau Inlichtingen. In die hoedanigheid vergaarde de Rotterdammer samen met Piet Hoekman in de Tweede Wereldoorlog inlichtingen over het Duitse beleid, vaak met gevaar voor eigen leven. Het leven van Hoekman eindigde in Keent, Grisnigt ontsnapte in Oost-Brabant aan het noodlot.