Oud-zakenpartner (59) van vermoorde Hakan Zatsan wilde zelfmoord plegen, toestand ‘zorgwekkend’

MOORD IN OSSOSS - De man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de gewelddadige dood van Hakan Zatsan in Oss, is een voormalige zakenpartner van de vermoorde Ossenaar. Dat blijkt uit informatie van het Brabants Dagblad. De twee hebben jarenlang met elkaar samengewerkt. De verdachte, een 59-jarige man, werd maandagavond zeer zwaargewond gevonden bij een politie-inval.

 1. Scouting Heesch huist in een gaaf voorbeeld van wederopbouwarchitectuur

  Scouting Heesch huist in een gaaf voorbeeld van wederop­bouw­ar­chi­tec­tuur

  HEESCH - Scouting Heesch heeft sinds maart 1974 onderdak in een bijzondere naoorlogse boerderij in hartje Heesch. Vorige week verscheen er een mooie foto van deze boerderij in de krant. Aanleiding was niet het fraaie uiterlijk of de naderende monumentendag, maar de problemen die voor scouting Heesch opdoemen als de gemeente Bernheze - eigenaar van de grond- over twee jaar de erfpachtovereenkomst daarvan niet verlengd.
 2. In Oss doodgeschoten man is ‘hardwerkende’ ondernemer Hakan Zatsan (43), politie onderzoekt mogelijk conflict
  video

  In Oss doodgescho­ten man is ‘hardwer­ken­de’ ondernemer Hakan Zatsan (43), politie onderzoekt mogelijk conflict

  OSS - De man die maandagochtend voor zijn huis in Oss werd doodgeschoten is de 43-jarige Hakan Zatsan. Alles wijst tot op heden op een koelbloedige moord. Zatsan is geen bekende van de politie. Hij had een bedrijf dat gespecialiseerd is in ontwikkeling en reparatie van reinigingssystemen. Ook sponsort hij al jaren kleding voor de jeugd van TOP Oss. ,,Hakan was een hele lieve, hardwerkende man die geen vlieg kwaad deed”, laat een familielid weten.