Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Joep Arts (26) in het nieuwe deel van barbierszaak Kei Scherp © Sarai Van Well

Peperstraat Oss weer helemaal bezet na uitbreiding met ‘mancave’

OSS - Het laatste leegstaande pand aan de Peperstraat in Oss is officieel gevuld. Zaterdagmiddag heropende barbierszaak Kei Scherp feestelijk de deuren met een barbecue, bierproeverij en wedstrijd voor een gratis behandeling. ,,Een echte mannendag.”

,,Ja, een echte mannendag", glimlacht eigenaar Joep Arts (26) als hij de laatste hand legt aan de baard van een klant. De enthousiaste eigenaar begon in 2017 zijn barbierszaak. Na het vertrek van buurman Six Feet Under een jaar later, besloot Arts het pand erbij te huren. ,,Ik wist toen nog niet wat ik ermee wilde doen. Wel werd het steeds drukker in de zaak en kwamen we stoelen te kort. Een klant zei tegen mij: 'Een schoenmaker blijft ook bij zijn leest'. Dat was het moment dat ik realiseerde dat ik mijn zaak wilde uitbreiden."

  1. De gevaren van een uitzwenkende ploeg: Osse scholieren worden met neus op de feiten gedrukt
    PREMIUM

    De gevaren van een uitzwenken­de ploeg: Osse scholieren worden met neus op de feiten gedrukt

    OSS - Fietsers en landbouwvoertuigen vormen een gevaarlijke combinatie op de smalle polderwegen in Oss en omgeving. Elk jaar vallen er in Nederland een aantal doden en gewonden als gevolg van een ongeval met landbouwvoertuigen. In Oss en Bernheze willen ze daar een einde aan maken door scholieren, maar ook oudere mensen te laten ervaren hoe je als fietser moet omgaan met die enorme voertuigen.