De eerste levering van Picnic in Oss. Picnic-medewerkers Theo Beks (rechts) en Karol Tabor leveren de boodschappen af bij Christel van der Velden in Oss.
Volledig scherm
PREMIUM
De eerste levering van Picnic in Oss. Picnic-medewerkers Theo Beks (rechts) en Karol Tabor leveren de boodschappen af bij Christel van der Velden in Oss. © Jeroen Appels/Van Assendelft Fotografie

Picnic gaat van start in Oss: paar pakken melk en
netje sinaasappelen als de eerste boodschappen

OSS - Een paar pakken melk, karnemelk, netje sinaasappels en nog wat andere boodschappen. Dat bezorgde de online supermarkt Picnic woensdagmiddag bij Christel van der Velden in de Osse wijk Horzak. Het woonadres van haar was het eerste dat medewerkers van de online supermarkt Picnic in Oss aandeden. Het bedrijf maakte daarmee de start met het bezorgen van boodschappen in deze regio, die bestaat uit de plaatsen Oss, Heesch, Uden, Veghel en het tussenliggende buitengebied. 

  1. Adviesraden Sociaal Domein Landerd en Uden fuseren, met spoed voorzitter en secretaris nodig

    Adviesra­den Sociaal Domein Landerd en Uden fuseren, met spoed voorzitter en secretaris nodig

    MAASHORST - De Adviesraden Sociaal Domein (ASD) van Uden en Landerd bundelen hun krachten. Sinds ruim een jaar zijn de (bestuurs)leden van ASD-Uden en Landerd met elkaar in gesprek om tot een gezamenlijke Adviesraad Sociaal Domein te komen. Volgens de huidige voorzitter van ASD-Uden, Jenny Smits, wilden de gesprekken in eerste instantie niet zo vlotten, maar sinds augustus zit er schot in de zaak en wordt er binnenkort witte rook uit de schoorsteen verwacht.