Zo ziet Pivot Park in Oss er over een paar jaar uit. Het grote witte gebouw heeft de werknaam Grizzly en meet acht bouwlagen. Rechts naast het bestaande rode gebouw komt Panther, dat verhuurd wordt aan 'een grote naam' in de farmaceutische industrie. Uiterst rechts moet  'broedplaats' Racoon komen. Ter oriëntatie: op de voorgrond ligt de Kloosterstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo ziet Pivot Park in Oss er over een paar jaar uit. Het grote witte gebouw heeft de werknaam Grizzly en meet acht bouwlagen. Rechts naast het bestaande rode gebouw komt Panther, dat verhuurd wordt aan 'een grote naam' in de farmaceutische industrie. Uiterst rechts moet 'broedplaats' Racoon komen. Ter oriëntatie: op de voorgrond ligt de Kloosterstraat. © Pivot Park

Pivot Park Oss groeit tegen de klippen op en haalt ‘grote naam’ binnen

OSS - Panther, Grizzly en Racoon. Dat zijn de werknamen voor drie nieuwe gebouwen die op Pivot Park in Oss moeten verrijzen. De extra ruimte is nodig om nieuwe bedrijven te huisvesten en reeds gevestigde bedrijven door te laten groeien. Het vijf bouwlagen tellende gebouw Panther wordt speciaal opgetrokken voor een ‘grote naam’ in de farmawereld.