Zo ziet Pivot Park in Oss er over een paar jaar uit. Het grote witte gebouw heeft de werknaam Grizzly en meet acht bouwlagen. Rechts naast het bestaande rode gebouw komt Panther, dat verhuurd wordt aan 'een grote naam' in de farmaceutische industrie. Uiterst rechts moet 'broedplaats' Racoon komen. Ter oriëntatie: op de voorgrond ligt de Kloosterstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo ziet Pivot Park in Oss er over een paar jaar uit. Het grote witte gebouw heeft de werknaam Grizzly en meet acht bouwlagen. Rechts naast het bestaande rode gebouw komt Panther, dat verhuurd wordt aan 'een grote naam' in de farmaceutische industrie. Uiterst rechts moet 'broedplaats' Racoon komen. Ter oriëntatie: op de voorgrond ligt de Kloosterstraat. © Pivot Park

Pivot Park Oss groeit tegen de klippen op en haalt ‘grote naam’ binnen

OSS - Panther, Grizzly en Racoon. Dat zijn de werknamen voor drie nieuwe gebouwen die op Pivot Park in Oss moeten verrijzen. De extra ruimte is nodig om nieuwe bedrijven te huisvesten en reeds gevestigde bedrijven door te laten groeien. Het vijf bouwlagen tellende gebouw Panther wordt speciaal opgetrokken voor een ‘grote naam’ in de farmawereld. 

 1. Vier tot zes windturbines in Rosmalense polder aan grens met Oss, ‘er is nóg meer aan zonnepanelen mogelijk’
  PREMIUM

  Vier tot zes windturbi­nes in Rosmalense polder aan grens met Oss, ‘er is nóg meer aan zonnepane­len mogelijk’

  DEN BOSCH - Als er dan tóch grote windturbines in de Rosmalense polder moeten komen, zet deze dan op twee kilometer van de bebouwing tegen de de grens van het Osse deel van de polder aan. Dat is volgens Pascal Spelier van de vereniging GROEN inZICHT mogelijk omdat er volgens de berekeningen nog slecht vier of zes windmolens op het grondgebied van Den Bosch nodig zijn.
 1. Vaste gasten Streekpark Klein Oisterwijk boos: 'Je droom valt in duigen'
  Play

  Vaste gasten Streekpark Klein Oisterwijk boos: 'Je droom valt in duigen'

 2. Baby blijft ongedeerd bij botsing in Oss
  Play

  Baby blijft ongedeerd bij botsing in Oss