Volledig scherm
De prik- en massagepost in Berghem, op archiefbeeld (2017). © Peter van Huijkelom

‘Pleisterplek’ Berghem helpt ook dit jaar deelnemers vierdaagse Nijmegen

BERGHEM - Berghem kent ook dit jaar weer de prik- en massagepost tijdens de Nijmeegse vierdaagse, een begrip onder regionale deelnemers aan het grootste mondiale wandelevenement. 

De locatie is de achtertuin van ‘misses Berghem’ Ans van der Burgt (Kerkstraat 26), die in 2012 deze service voor de eerste keer bood samen met een grote groep EHBO’ers en therapeuten. Deelnemers van heinde en verre ontdekten dit al snel. De post is daarom al jaren drukbezocht.

Voeten kunnen op maandagavond 15 juli preventief worden afgeplakt. Op dinsdag (de eerste dag van het wandelevenement), woensdag en donderdag kunnen wandelaars hun blaren laten doorprikken of een massage ondergaan.  Voor nazorg kunnen wandelaars op zaterdagochtend terecht. Voor meer informatie of het maken van een afspraak: 0412-401300 of 06-12875559.

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.