Volledig scherm
De prik- en massagepost in Berghem, op archiefbeeld (2017). © Peter van Huijkelom

‘Pleisterplek’ Berghem helpt ook dit jaar deelnemers vierdaagse Nijmegen

BERGHEM - Berghem kent ook dit jaar weer de prik- en massagepost tijdens de Nijmeegse vierdaagse, een begrip onder regionale deelnemers aan het grootste mondiale wandelevenement. 

De locatie is de achtertuin van ‘misses Berghem’ Ans van der Burgt (Kerkstraat 26), die in 2012 deze service voor de eerste keer bood samen met een grote groep EHBO’ers en therapeuten. Deelnemers van heinde en verre ontdekten dit al snel. De post is daarom al jaren drukbezocht.

Voeten kunnen op maandagavond 15 juli preventief worden afgeplakt. Op dinsdag (de eerste dag van het wandelevenement), woensdag en donderdag kunnen wandelaars hun blaren laten doorprikken of een massage ondergaan.  Voor nazorg kunnen wandelaars op zaterdagochtend terecht. Voor meer informatie of het maken van een afspraak: 0412-401300 of 06-12875559.

  1. Stint keert niet meer terug in Osse straatbeeld
    PREMIUM

    Stint keert niet meer terug in Osse straat­beeld

    OSS - Dat er in Oss nog ooit een Stint de weg op zal gaan, is zeer onwaarschijnlijk. De grootste kinderopvangorganisatie AVEM - met 36 vestigingen in de gemeente Oss - doet de elektrische bolderkar voorgoed in de ban. ,,De Stint is na het ongeval vorig jaar zo onlosmakelijk verbonden aan zoveel persoonlijk leed in Oss, dat wij vinden dat het hier niet meer in het straatbeeld past‘’, stelt interim-directeur Sabine Jansen van AVEM.