Volledig scherm
PREMIUM
Gezin met jonge baby moet huis ontvluchten door brandende auto onder carport © Gabor Heeres / Foto Mallo

Politie denkt dat ‘vaste’ pyromaan auto Oss niet aanstak: ‘Past niet in de reeks’

OSS - De politie houdt er sterk rekening mee dat de brand van zondagnacht niet is aangestoken door de pyromaan die Oss al anderhalf jaar in zijn greep houdt. Bij de autobrand, die oversloeg naar een woning, zijn wat de politie betreft zó veel risico's genomen dat die niet in de bestaande reeks past. 

Onder een carport aan de Osse Staringstraat werd zondagnacht rond 01.00 uur een auto in brand gestoken. Het duurde niet lang voordat ook de carport en de naastgelegen woning in brand stonden. Het is aan een alerte buurman te danken dat het jonge gezin op tijd wist te ontkomen

 1. Golfers staan elkaar nooit meer in de weg na uitbreiding Oijense Zij
  PREMIUM

  Golfers staan elkaar nooit meer in de weg na uitbrei­ding Oijense Zij

  OSS - Wat is het soms passen en meten, op de enige echte golfbaan van Oss. Wie alle negen holes wil afwerken, moet tot twee keer toe uitwijken naar de driving range, de oefenbaan. En dat is dan weer onhandig voor wie daar net een balletje staat te slaan. Zo loop je elkaar op drukke dagen eigenlijk steeds in de weg. Maar dat is vanaf komend voorjaar allemaal voorbij, want de golfbaan Oijense Zij breidt stevig uit.
 2. Samenwerking met NEC moet Heesche voetballers vooruit helpen: ‘Maximale uit talent halen’
  PREMIUM

  Samenwer­king met NEC moet Heesche voetbal­lers vooruit helpen: ‘Maximale uit talent halen’

  HEESCH - Nee, HVCH verwacht niet dat elk jeugdteam binnen een paar jaar twee klassen hoger speelt. Toch moet de samenwerking met NEC de vereniging uit Heesch vooruit helpen. Onlangs tekende HVCH en de profclub uit Nijmegen een overeenkomst die ze voor minimaal drie jaar aan elkaar verbindt. ,,We willen onze jeugd beter opleiden. Daar is structuur voor nodig", zegt Joris Priem, bestuurslid voetbalzaken van HVCH.