De Sterrebosflat in de Osse wijk Ruwaard.
Volledig scherm
PREMIUM
De Sterrebosflat in de Osse wijk Ruwaard. © Peter van Erp

Politie onderzoekt zedenzaak in Sterrebosflat Oss: ‘Verkrachter loopt hier vrij rond’

OSS - ,,Ik ben in staat om hier overal in de flat pamfletten op te hangen.” De vriend van een 63-jarige vrouw uit Oss die bij de politie aangifte heeft gedaan van verkrachting kan niet verkroppen dat de vermeende 79-jarige dader nog vrij rondloopt. Dit nadat deze medebewoner van de Sterrebosflat een bekennende verklaring zou hebben afgelegd. 

De verkrachting heeft volgens het slachtoffer twee weken geleden plaatsgevonden. Afgelopen woensdag is daarvan aangifte gedaan. De vermeende dader zou daarna door de politie zijn verhoord, maar niet aangehouden. ,,Ik ben daarvoor al zelf op hem afgestapt”, verklaart de vriend van de vrouw. ,,Hij gaf ten overstaan van mij en zijn eigen vrouw toe wat er was voorgevallen. Hij was verliefd op mijn vriendin, zei hij.” 

  1. Jacques Kop Jansen keert terug bij De Korfrakkers in Erp: ‘Kneden en bouwen aan nieuw team’

    Jacques Kop Jansen keert terug bij De Korfrak­kers in Erp: ‘Kneden en bouwen aan nieuw team’

    ERP - Hoewel het coronavirus ook De Korfrakkers volledig tot stilstand heeft gebracht, had de korfbalvereniging uit Erp afgelopen week toch goed nieuws te melden. Na twee jaar afwezigheid keert trainer Jacques Kop Jansen komend seizoen terug bij de club waarmee hij van 2013 tot 2018 een keer Nederland kampioen op het veld werd en vier nationale titels in de zaal veroverde. ,,Ik wil weer gaan kneden en bouwen aan een nieuw team”, zegt hij.