Volledig scherm
De Dommelstraat in Oss, waar de politie dinsdagavond een bedrijfspand doorzocht waar de overleden man werkte. © Gabor Heeres/Foto Mallo

Politie staakt onderzoek naar dood 25-jarige Ossenaar

OSS - De politie zet het onderzoek naar de dood van een 25-jarige Ossenaar en de onwelwording van zijn 50-jarige vader voorlopig stop. Er zijn volgens de politie geen aanwijzingen dat de mannen slachtoffer zijn geworden van een misdrijf. Over wat er dan wel gebeurd is, kan de politie ‘geen duidelijkheid verschaffen'. 

De 25-jarige Ossenaar overleed maandag in het ziekenhuis, nadat hij eerder op de dag onwel was geworden. Een dag later werd ook zijn vader onwel. Die wordt op dit moment nog in coma gehouden in het ziekenhuis. De politie heeft vooralsnog geen verband kunnen leggen tussen de dood van de zoon en de onwelwording van de vader, zegt een woordvoerder. 

De politie wacht nu op de uitkomsten van verder forensisch onderzoek, in de hoop zo toch nog wat wijzer te worden over de toedracht van de gebeurtenissen. De politie wil niet zeggen of de sectie op het lichaam van de overleden man al is afgerond. 

Voorlopig ziet de politie geen geen reden om verder op onderzoek uit te gaan.