Frank Schmidt in zijn garage in Oss. Naast een klassieke Porsche die bij het bedrijf geheel gemoderniseerd en naar wens van de eigenaar is samengesteld. ,,Ik reviseer nog graag een motor."
Volledig scherm
PREMIUM
Frank Schmidt in zijn garage in Oss. Naast een klassieke Porsche die bij het bedrijf geheel gemoderniseerd en naar wens van de eigenaar is samengesteld. ,,Ik reviseer nog graag een motor." © Jeroen Appels/Van Assendelft Fotografie

Porsche-garage Schmidt-Oss wil in bedrijfsomvang verdubbelen én er rijden al negen ‘Von Schmidts’ rond

OSS - Voor menigeen is het dé droomauto. Schmidt-Oss is specialist in reparatie en onderhoud van Porsche. Het bedrijf groeit en wil op de huidige locatie uitbreiden en zelfs verdubbelen. ,,Bij een Porsche draait het ook om passie en beleving. Je kiest bewust om zo’n auto te rijden.”

  1. Pastoor Van Genugten had al ooit zijn portret ín de kerk: ‘Hij verdient ook straatnaam voor al zijn werk’
    PREMIUM
    Straatnaam verdiend

    Pastoor Van Genugten had al ooit zijn portret ín de kerk: ‘Hij verdient ook straatnaam voor al zijn werk’

    BERGHEM - Toenmalig kapelaan Jeroen Beekman verwijderde in 2013 het pastelportret van wijlen pastoor Antoon van Genugten uit de kerk van Berghem en hing het ergens anders op. Dat leidde tot boze reacties. ,,Ik zie dit als een verkapte beeldenstorm”, reageerde kunstenares Ger van Iperen die het portret maakte als eerbetoon aan de in het dorp bewierookte Van Genugten.