Volledig scherm
PREMIUM
Tijdens een voorgaande editie waren er in Geffen naast een ganzenhoeder ook alpacas en zwijntjes aan de wandel tijdens Effe noar Geffe. © Peter van Huijkelom/BD

Rechter spreekt Hedelnaar vrij van mishandeling zus tijdens Effe noar Geffe

DEN BOSCH/GEFFEN - Een 37-jarige Hedelnaar is door de rechtbank vrijgesproken van mishandeling van zijn zus, afgelopen najaar tijdens evenement Effe noar Geffe. Volgens de rechter was niet duidelijk of de man überhaupt bij het incident betrokken was.

,,Ons gezin had het ontzettend naar onze zin gehad in Geffen", vertelde de verdachte Hedelnaar aan politierechter E. Boersma. Totdat hij op de bewuste 2 september ter hoogte van café het Boetje in de Dorpsstraat een ‘hele oproer’ rond zijn zus zag.

  1. Oss als kermisstad:  ‘Niet de grootste, wel de vaakste’
    PREMIUM
    Column

    Oss als kermisstad: ‘Niet de grootste, wel de vaakste’

    Het nieuwe wijkcentrum in Ussen wordt gecanceld. Dat snap ik best. De kermis was afgelopen, en iedereen was tot de conclusie gekomen dat zolang er kermis is, er helemaal geen geld uitgegeven hoeft te worden aan dorpshuizen, wijkcentra oftewel multifunctionele accomodaties. Alles wat je nodig hebt zijn een paar attracties en een poffertjeskraam. Iedereen komt er, uit alle wijken, uit alle bevolkingsgroepen, -lagen, en -klassen.