Volledig scherm
PREMIUM
Tijdens een voorgaande editie waren er in Geffen naast een ganzenhoeder ook alpacas en zwijntjes aan de wandel tijdens Effe noar Geffe. © Peter van Huijkelom/BD

Rechter spreekt Hedelnaar vrij van mishandeling zus tijdens Effe noar Geffe

DEN BOSCH/GEFFEN - Een 37-jarige Hedelnaar is door de rechtbank vrijgesproken van mishandeling van zijn zus, afgelopen najaar tijdens evenement Effe noar Geffe. Volgens de rechter was niet duidelijk of de man überhaupt bij het incident betrokken was.

,,Ons gezin had het ontzettend naar onze zin gehad in Geffen", vertelde de verdachte Hedelnaar aan politierechter E. Boersma. Totdat hij op de bewuste 2 september ter hoogte van café het Boetje in de Dorpsstraat een ‘hele oproer’ rond zijn zus zag.

  1. Stint keert niet meer terug in Osse straatbeeld
    PREMIUM

    Stint keert niet meer terug in Osse straat­beeld

    OSS - Dat er in Oss nog ooit een Stint de weg op zal gaan, is zeer onwaarschijnlijk. De grootste kinderopvangorganisatie AVEM - met 36 vestigingen in de gemeente Oss - doet de elektrische bolderkar voorgoed in de ban. ,,De Stint is na het ongeval vorig jaar zo onlosmakelijk verbonden aan zoveel persoonlijk leed in Oss, dat wij vinden dat het hier niet meer in het straatbeeld past‘’, stelt interim-directeur Sabine Jansen van AVEM.