Een maand na de brand overleggen verschillende vertegenwoordigers van verenigingen over hoe nu verder. Die bijeenkomst ging over de korte termijn. Drie jaar later gaat het over de lange termijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Een maand na de brand overleggen verschillende vertegenwoordigers van verenigingen over hoe nu verder. Die bijeenkomst ging over de korte termijn. Drie jaar later gaat het over de lange termijn. © Peter van Huijkelom/BD

Referendum over dorpshuis Overlangel: in de kerk of toch weer in de Petjesbar?

OVERLANGEL - De inwoners van Neerloon, Overlangel en Keent krijgen een bepalende stem in de discussie rond een nieuw dorpshuis. De gemeente Oss schotelt ze na de zomer vier of vijf opties voor om uit te kiezen. Daarmee volgt wethouder Frank den Brok (VDG) een oproep van raadslid Bas van der Voort (SP)

  1. Waterpoloclub Arethusa heeft aantrekkingskracht op vrouwen

    Waterpolo­club Arethusa heeft aantrek­kings­kracht op vrouwen

    OSS - Waar veel waterpoloverenigingen in de regio kampen met een terugloop van het aantal leden, is bij Arethusa in Oss vooral bij de dames een tegenovergestelde trend te zien. De damesselectie wordt komend seizoen versterkt met vijf nieuwe speelsters die overkomen van een andere club, waaronder drie speelsters van Zeester-Meerval uit Uden. De seniorenafdeling van de dames groeit voor het eerst naar drie teams. ,,Ik zie het als een omslagpunt voor de vereniging”, zegt trainer Hans Willemsen.