Het pand is leeg en staat te huur.
Volledig scherm
PREMIUM
Het pand is leeg en staat te huur. © Roy van der Lee/BD

Restaurant Sunrise Argentina weg uit Oss na koolmonoxide-alarm

OSS - Sunrise Argentina is definitief verdwenen uit de Osse Kruisstraat. Het restaurant was al een paar maanden dicht nadat de houtskoolgrill het koolmonoxide-alarm van de bovenburen meermaals deed afgaan. 

Halverwege april moest de brandweer in actie komen nadat de koolmonoxidemelder bij de bovenbuurman van het restaurant afging. Als schuldige werd de houtskoolgrill van de zaak aangewezen. Afgesproken werd dat de ventilatie ook in de nachtelijke uren zou blijven loeien. Maar dat gebeurde niet. Nog diezelfde week ging de koolmonoxidemelder opnieuw af. De uitbater van de zaak kwam toen niet opdraven om open te doen, waardoor de achterdeur geforceerd moest worden. 

 1. Het ene moment nog schoffelend in het groentehofke, het andere moment zwart-omrand op overlijdenspagina
  PREMIUM

  Het ene moment nog schoffe­lend in het groentehof­ke, het andere moment zwart-om­rand op overlij­dens­pa­gi­na

  OSS/UDEN/VEGHEL - Met de dag loopt het aantal coronaslachtoffers flink op. In Nederland, maar vooral toch in de noordoostelijke hoek van Brabant. Het virus heeft nu in bijna elk dorp of elke stad in deze regio een gezicht. Voor verdriet en waardig afscheid nemen is soms nauwelijks ruimte. Daarom een in memoriam voor onze bekende en minder bekende, maar vooral geliefde streekgenoten.
 2. Roompot Schaijk stelt huisjes beschikbaar voor personeel Bernhoven

  Roompot Schaijk stelt huisjes beschik­baar voor personeel Bernhoven

  SCHAIJK - Roompot Vakantiepark Schaijk stelt vanaf dit weekend 15 vakantiewoningen beschikbaar aan ondersteunend personeel van het ziekenhuis Bernhoven. Door de grote drukte en de lange werkuren door het coronavirus is het woon-werkverkeer voor velen een grote last. Indien de capaciteit van het park verder zou dalen, sluit het Roompot vakantiepark niet uit dat het nog extra woningen aan het ziekenhuis en Brabant Zorg kostenloos zal aanbieden.