Oud-wethouder Greet van der Molen wordt in het zonnetje gezet bij haar vijftigjarig lidmaatschap van de PvdA. De huidige fractieleider in de gemeenteraad, Iris van Dinther, reikt een speciale jubileumspeld en een bos bloemen uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Oud-wethouder Greet van der Molen wordt in het zonnetje gezet bij haar vijftigjarig lidmaatschap van de PvdA. De huidige fractieleider in de gemeenteraad, Iris van Dinther, reikt een speciale jubileumspeld en een bos bloemen uit. © Van Assendelft/Jeroen Appels

Rooie Greet: ‘Dat gewone mensen op de VVD stemmen, ik kan er met mijn pet niet bij’

OSS - Greet van der Molen, in de Osse politiek beter bekend als Greet van Dam, was eind jaren tachtig de eerste vrouwelijke wethouder van Oss. Ze bemoeit zich al jaren niet meer met de politiek. Maar het PvdA-vuur brandt na vijftig jaar nog steeds. 

  1. Landerd mag familie niet na 21 jaar uit vakantiehuisje op Heische Tip zetten
    PREMIUM

    Landerd mag familie niet na 21 jaar uit vakantie­huis­je op Heische Tip zetten

    DEN BOSCH/ZEELAND - De familie Van de Wouw leeft al meer dan 2 decennia in een chalet op vakantiepark De Heische Tip in Zeeland. Illegaal, want permanente bewoning van het vakantiepark was al die jaren expliciet verboden. Bestuursrechter M. Verhoeven zette desondanks een dikke streep door een dwangsom van de gemeente Landerd. De rechter noemde het gemeentebeleid ‘keihard’. Handhaven van de regels vond hij in dit geval ‘onevenredig’.