Een drukbezochte informatieavond over de voorgenomen verhuizing van bedrijf Jonkergouw in Schaijk
Volledig scherm
PREMIUM
Een drukbezochte informatieavond over de voorgenomen verhuizing van bedrijf Jonkergouw in Schaijk © Kees Backx

Schaijkenaren teleurgesteld op infoavond over verhuizing Jonkergouw

SCHAIJK - Een flink deel van de tachtig bezoekers aan een infoavond over de voorgenomen verhuizing van de Schaijkse groenteverwerker Jonkergouw, ging gisteravond teleurgesteld naar huis. Ze vonden dat ze van de gemeente geen antwoord kregen op hun vragen.

 1. Nieuwe rotonde voor verhuizing groenteverwerker Jonkergouw in Schaijk
  PREMIUM

  Nieuwe rotonde voor verhuizing groentever­wer­ker Jonkergouw in Schaijk

  SCHAIJK - De verhuizing van groenteverwerker Jonkergouw uit Schaijk naar de andere kant van het dorp lijkt steeds meer kans van slagen te krijgen. Daarmee zou een einde komen aan de verkeersoverlast bij de huidige locatie aan de Molenaarstraat. De toekomstige buurt, rond de Broksteeg, is blij met een nieuw verkeersplan. Daarin wordt zelfs gedacht aan een nieuwe rotonde op de provinciale weg N277 om het zware verkeer uit het dorp te weren.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.