Antoin Blom in zijn vrachtwagen bij Van den Heuvel.
Volledig scherm
PREMIUM
Antoin Blom in zijn vrachtwagen bij Van den Heuvel.

Snel nieuw personeel vinden? Deze methode uit Oss en Uden zou wel eens hét antwoord kunnen zijn

UDEN/OSS - Dé oplossing voor het grote personeelstekort in de bouw, logistiek en techniek zou best eens uit deze regio kunnen komen. Een nieuwe drietrapsraket van IBN, het Osse bedrijf Apostle én werkgevers werpt direct z’n vruchten af. Juist bij de twijfelaars die niet écht op zoek zijn naar ander werk.

Hij had het al jaren prima naar zijn zin als trailermonteur. Maar toen Antoin Blom (48) op Facebook een vacature voorbij zag komen voor vrachtwagenchauffeur in Uden, begon er toch wat te kriebelen. Omdat hij er altijd van droomde eens zijn eigen grote wagen te besturen. En omdat de nieuwe baas Van den Heuvel Logistiek ook nog eens alle opleidingen zou betalen. De Wijchenaar trok daarom de stoute schoenen aan en liet zijn gegevens achter. Voor hij het wist zat hij in de cabine voor zijn eerste proefles.

  1. Jacques Kop Jansen keert terug bij De Korfrakkers in Erp: ‘Kneden en bouwen aan nieuw team’

    Jacques Kop Jansen keert terug bij De Korfrak­kers in Erp: ‘Kneden en bouwen aan nieuw team’

    ERP - Hoewel het coronavirus ook De Korfrakkers volledig tot stilstand heeft gebracht, had de korfbalvereniging uit Erp afgelopen week toch goed nieuws te melden. Na twee jaar afwezigheid keert trainer Jacques Kop Jansen komend seizoen terug bij de club waarmee hij van 2013 tot 2018 een keer Nederland kampioen op het veld werd en vier nationale titels in de zaal veroverde. ,,Ik wil weer gaan kneden en bouwen aan een nieuw team”, zegt hij.