Mike Marsmann weet de bezoekers van het Zomerkampfestival in Schaijk in de juiste stemming te krijgen, ondank dat die verplicht op hun stoel moeten blijven zitten.
Volledig scherm
PREMIUM
Mike Marsmann weet de bezoekers van het Zomerkampfestival in Schaijk in de juiste stemming te krijgen, ondank dat die verplicht op hun stoel moeten blijven zitten. © Van Assendelft/Jeroen Appels

Snel schakelen na persconferentie: artiesten afbellen en zitplaatsen regelen

SCHAIJK/BERGHEM- De op het laatste moment werden de spelregels weer eens veranderd. Organisatoren moesten zich dit weekeinde in bochten wringen om hun evenementen niet af te hoeven blazen. De kermis in Berghem en het Zomerkamp in Schaijk konden dankzij snel ingrijpen toch doorgaan.

 1. Buren vangen bot: groen licht voor modern pand op plek van door brand verwoeste boerderijwoning in Haren
  PREMIUM

  Buren vangen bot: groen licht voor modern pand op plek van door brand verwoeste boerderij­wo­ning in Haren

  DEN BOSCH/HAREN - De eigenaar van een perceel aan de Lietingstraat in Haren hoeft zijn door brand verwoestte boerderijwoning niet te herbouwen in de oorspronkelijke 18e-eeuwse stijl. De buurman verzette zich fel tegen de komst van een moderne vrijstaande woning op de historische locatie, maar de rechtbank in Den Bosch verwierp zijn bezwaren tegen een door de gemeente Oss afgegeven omgevingsvergunning.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.