Toch nog getuigenverhoor over chaotische nacht met mishandeling

DEN BOSCH/BERGHEM - Het latere slachtoffer had in de nacht van 20 juli in dronken toestand een scooter omgegooid in Berghem, waarna de twee broers van de scootereigenaren verhaal bij hem kwamen halen. Over wat er toen precies voorviel, worden nu als nog wat getuigen gehoord.

Volledig scherm
© Thinkstock

De zaak tegen de twee broers  van 23 en 21 uit Berghem is daarom voor onbepaalde tijd aangehouden. De rechter ging schoorvoetend akkoord met een verzoek van de advocaten om extra getuigen te horen.  Het ging onder meer om mensen die 'met hun neus boven op de vechtpartij stonden', bekend waren bij de politie, maar desondanks nooit een verklaring aflegden. 

  1. Syrische arts Feisal ziet mensen sterven, maar mag niet werken in Heesch: 'Ik kan niet aanzien hoe mensen lijden’
    PREMIUM

    Syrische arts Feisal ziet mensen sterven, maar mag niet werken in Heesch: 'Ik kan niet aanzien hoe mensen lijden’

    HEESCH - ,,Het is pijnlijk om dagelijks in het nieuws te zien hoeveel mensen sterven door corona, terwijl ik mijn stethoscoop niet mag gebruiken om hun pijn te verlichten.” Feisal Abou (59) werkte meer dan twintig jaar als arts in Syrië en wil dolgraag iets terugdoen voor het land dat hem in Heesch een veilige haven bood. Na weken van strijden ziet hij nu een lichtpuntje om als buitenlandse arts aan de slag te mogen in de coronacrisis.