Volledig scherm
PREMIUM
© foto: Carla Vos

TOP-stadion nog lang niet vol voor bekerkraker tegen AZ: 750 kaarten verkocht

OSS - Supertalent Calvin Stengs, topschutter Myron Boadu en met wat geluk zelfs bondscoach Ronald Koeman. Allemaal komen ze dinsdagavond naar Oss voor de bekerkraker tussen TOP en AZ. Ondanks al die sterren en een toegangsprijs vanaf 11 euro zit het stadion nog lang niet vol.

Zo vaak reist de nummer twee van de eredivisie niet naar Oss. En zo vaak komt het niet voor dat TOP überhaupt weet te overwinteren in het bekertoernooi. Niet gek dus dat ze in het Frans Heesen stadion stiekem droomden van een uitverkocht huis voor de ontmoeting van dinsdag. Maar dat is amper 24 uur voor aanvang allerminst het geval. 

  1. Van Osse pil tot Nulandse toekan: museum brengt popcultuur in beeld met 100 voorwerpen
    PREMIUM

    Van Osse pil tot Nulandse toekan: museum brengt popcultuur in beeld met 100 voorwerpen

    DEN BOSCH - Brabant blaast een aardig deuntje mee in de tentoonstelling over Nederlandse popcultuur die komende zomer te zien is in Het Noordbrabants Museum in Den Bosch. Van de 100 voorwerpen die samen de expositie vormen, hebben er zeker 10 wortels in deze provincie. Dat gaat van de Osse anticonceptiepil van medicijnenfabrikant Organon tot de toekan van horecafamilie Van der Valk, die in Nuland haar eerste motel bouwde.