De oude kastanjeboom in hart van Geffen werd eerst 'uitgekleed' en daarna omgezaagd. Op de achtergrond de pastorie en Maria Magdalenakerk.
Volledig scherm
De oude kastanjeboom in hart van Geffen werd eerst 'uitgekleed' en daarna omgezaagd. Op de achtergrond de pastorie en Maria Magdalenakerk. © Peter van Erp

Trio monumentale bomen in oude hart van Geffen gereduceerd tot duo

GEFFEN - ,,Hartstikke zonde, maar we kunnen het risico niet nemen dat er ongelukken gebeuren.” Gemeentelijk opzichter Frank Hulswit kijkt toe hoe een 84 jaar oude paardenkastanje in het oude dorpshart van Geffen langzaam tot mootjes wordt gezaagd. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.