Twee auto's zwaar beschadigd bij kop-staart aanrijding.
Volledig scherm
Twee auto's zwaar beschadigd bij kop-staart aanrijding. © Charles Mallo Foto Mallo

Twee auto's zwaar beschadigd bij kop-staart aanrijding bij Heesch

HEESCH - Bij een kop-staart aanrijding op de A59 bij Heesch zijn zondagochtend rond 10:45 uur twee auto's zwaar beschadigd geraakt. Eén persoon is nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

 1. Ossenaar na 18 jaar af van TBS-status, maar mag van rechter vanwege corona niet naar België

  Ossenaar na 18 jaar af van TBS-sta­tus, maar mag van rechter vanwege corona niet naar België

  DEN BOSCH/OSS - Een 47-jarige Ossenaar viel op 9 oktober 2002 een woning binnen aan de Verdistraat, gijzelde urenlang de bejaarde bewoners, en liet hen achter met snijwonden, steekwonden en een gebroken arm. De man kreeg hierna een tbs-maatregel opgelegd. Dinsdagmiddag, bijna 18 jaar naar de woningoverval, zou er nog altijd sprake zijn van een ‘licht recidiverisico’. De rechtbank besloot desondanks een definitief einde te maken aan zijn tbs-status.
 2. OM wil vuurwerkimporteurs Cafferata na twaalf jaar (!) nog steeds achter tralies
  PREMIUM

  OM wil vuurwerkim­por­teurs Cafferata na twaalf jaar (!) nog steeds achter tralies

  DEN BOSCH/UDEN - ,,Wat is het maatschappelijk nut om deze mensen nu nog in de gevangenis te stoppen?” Advocaat Marcel van Gessel hoopt dat het gerechtshof in Den Bosch na twaalf jaar vervolging clementie heeft met de voormalige eigenaren van de Udense vuurwerkgroothandel Cafferata. Vader (71), moeder (69) en zoon (39) worden verdacht van het importeren van grote hoeveelheden illegaal vuurwerk.