Volledig scherm
De gevonden drugs en geld bij de verdachten in Herpen. © Politie Oss

Twee mannen in Herpen aangehouden met voorraad drugs en honderden euro's op zak

HERPEN - Twee mannen zijn donderdag in Herpen aangehouden, omdat ze in de auto een handelsvoorraad aan drugs bij zich hadden. Ook in de woning van een van de verdachten werden hard -en softdrugs gevonden. 

De politie kwam ze op het spoor tijdens een controle in Herpen. Daar ontstond het vermoeden al dat het tweetal zich schuldig maakte aan handel in harddrugs. Toen ze daarmee werden geconfronteerd, ontstond er een achtervolging te voet die na een paar meter eindigde in twee aanhoudingen. 

Tijdens de aanhouding werd er inderdaad een handelsvoorraad aan drugs gevonden en enkele honderden euro's aan contanten. 

Vrijdag werd de woning van één van de verdachten doorzocht en daar is ook een voorraad aan drugs gevonden. Zowel hard -als softdrugs. Daar zijn ook enkele duizenden euro's aan contanten in beslag genomen. 

  1. ‘Als een roze sprinkhaan tussen een hele kudde groene’
    Column

    ‘Als een roze sprinkhaan tussen een hele kudde groene’

    OSS - Hoewel mijn eigen eenmalige deelname aan de Kako, lang, lang, geleden, geen daverend succes was, had ik het geweldig gevonden als mijn kinderen wél van het kinderkampsoort geweest waren. Twee keer fietste ik een week lang met ze door het bos naar de plaatselijke variant, ze ijs, snoep, een overdosis Netflix en alles wat god nog meer verboden heeft in het vooruitzicht stellend, in ruil voor een beetje enthousiasme. Maar het werd niets. Jammer, begrijpelijk en herkenbaar: ook ik had me op kamp gevoeld als een roze sprinkhaan tussen een hele kudde groene.