De ingang van vleesverwerker Willy Selten in Oss, waar De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit een inval deed in 2013.
Volledig scherm
De ingang van vleesverwerker Willy Selten in Oss, waar De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit een inval deed in 2013. © ANP

Twijfel over getuigen in hoger beroep vleesverwerker Willy Selten uit Oss

DEN BOSCH/OSS - Door het horen van twee nieuwe getuigen onder ede  in het hoger beroep van vleesverwerker Willy Selten uit Oss zijn justitie en Selten alleen maar verder uit elkaar komen te staan. Het OM trekt de verklaring van een de getuigen in twijfel en ziet slechts een bevestiging dat Selten valsheid in geschrifte heeft  gepleegd. Seltens advocaat Frank van Gaal twijfelt sterk aan de verklaring van de andere getuige. 

 1. Rechtbank wil nieuwe getuigen horen in hoger beroep fraudezaak tegen vleeshandelaar Selten
  PREMIUM
  update

  Rechtbank wil nieuwe getuigen horen in hoger beroep fraudezaak tegen vleeshande­laar Selten

  DEN BOSCH/OSS - Het gerechtshof in Den Bosch wil twee nieuwe getuigen horen in de zaak tegen de voormalige Osse vleeshandelaar Willy Selten. Die getuigen, klanten van het vleesverwerkend bedrijf, zijn aangevoerd door Seltens advocaat Frank van Gaal en zouden meer duidelijkheid kunnen geven over de vraag of er sprake is van valsheid in geschrifte. Het Openbaar Ministerie heeft vandaag in hoger beroep vier jaar cel tegen oud-inwoner van Nistelrode geëist.
 2. Roep om actie nu gemeente Oss nee moet verkopen aan bedrijven die willen uitbreiden: ‘Dat is niet goed’
  PREMIUM

  Roep om actie nu gemeente Oss nee moet verkopen aan bedrijven die willen uitbreiden: ‘Dat is niet goed’

  OSS - Geen paniek, maar wel zorgen bij bedrijvig Oss én de gemeente nu de voorraad bedrijventerreinen bijna helemaal op is. Nu al moet er ‘nee’ verkocht worden aan Osse bedrijven die willen uitbreiden of aan bedrijven die zich in Oss willen gaan vestigen. Joep Kemkens, voorzitter van de Osse Industriële Kring (OIK), deelt de ongerustheid van wethouder Frank den Brok van economische zaken en dringt aan op oplossingen.
 1. Extreme agressie tegen politie door relschoppers: 'Met dit geweld zijn we zelden geconfronteerd'
  Play

  Extreme agressie tegen politie door relschop­pers: 'Met dit geweld zijn we zelden geconfron­teerd'

 2. Bruls over dreiging rellen: 'We moeten het hoofd koel houden'
  Play

  Bruls over dreiging rellen: 'We moeten het hoofd koel houden'