Kevin van Lanen (voorgrond) doet mee aan tv-programma Spoorloos om zijn biologische ouders te vinden. In de achtergrond zijn Youtube-cameraman Nick Harms.
Volledig scherm
Kevin van Lanen (voorgrond) doet mee aan tv-programma Spoorloos om zijn biologische ouders te vinden. In de achtergrond zijn Youtube-cameraman Nick Harms. © Van Assendelft

Udenaar Kevin van Lanen (19) wordt herenigd met zijn biologische familie

UDEN - Het tv-programma Spoorloos heeft Udenaar Kevin van Lanen laten weten dat zijn biologische familie in Roemenië is gevonden. Volgende week donderdag mag hij mee met presentatrice Jetske van den Elsen om ze te ontmoeten. 

Van Lanen, 19 jaar, heeft dit zelf bekendgemaakt op zijn eigen Youtubekanaal, 

De jongen is op tweejarige leeftijd geadopteerd door een stel uit Uden; zijn biologische moeder en vermoedelijk ook vader komen uit Roemenië. Naar hen is hij op dit moment naarstig op zoek, samen met de makers van het tv-programma Spoorloos. ,,Mijn oma hielp me om die stap naar de tv te zetten, omdat ik toch wel nieuwsgierig ben naar wie mijn ouders zijn. De mensen van Spoorloos belden mij een week na mijn verzoek om mee te mogen doen al op. Supersnel", vertelde Kevin eerder aan het Brabants Dagblad.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Syrische arts Feisal ziet mensen sterven, maar mag niet werken in Heesch: 'Ik kan niet aanzien hoe mensen lijden’
    PREMIUM

    Syrische arts Feisal ziet mensen sterven, maar mag niet werken in Heesch: 'Ik kan niet aanzien hoe mensen lijden’

    HEESCH - ,,Het is pijnlijk om dagelijks in het nieuws te zien hoeveel mensen sterven door corona, terwijl ik mijn stethoscoop niet mag gebruiken om hun pijn te verlichten.” Feisal Abou (59) werkte meer dan twintig jaar als arts in Syrië en wil dolgraag iets terugdoen voor het land dat hem in Heesch een veilige haven bood. Na weken van strijden ziet hij nu een lichtpuntje om als buitenlandse arts aan de slag te mogen in de coronacrisis.