Night of the Music in sporthal De Overbeek te Nistelrode. Op de foto de Ladies of Soul Medley door Kyra Hserkens, Marit van den Ouweland en Mieke van der Pol.
Volledig scherm
Night of the Music in sporthal De Overbeek te Nistelrode. Op de foto de Ladies of Soul Medley door Kyra Hserkens, Marit van den Ouweland en Mieke van der Pol. © Van Assendelft Fotografie/Jeroen Appels

Uitverkocht ‘Night of the music’ in Nistelrode

NISTELRODE - Een complete show met muziek, zang en dans. Dat schotelde fanfare Sint Lambertus uit Nistelrode het publiek in sporthal de Overbeek vrijdagavond voor. Ruim 800 mensen, een uitverkochte zaal, genoten van de negende Night of the Music van de fanfare. 

  1. ‘Sinterklaas is helaas overleden aan corona’
    PREMIUM
    Column

    ‘Sinter­klaas is helaas overleden aan corona’

    ,,Lieve jongens en meisjes, het is met een zwaar gemoed dat ik jullie dit trieste nieuws moet vertellen. Sinterklaas is besmet met het coronavirus, en temidden van al zijn pieten is hij eerder deze week overleden. Wij, de pieten, zijn bedroefd, maar ook dankbaar voor de vele, vele, jaren die we met hem hebben mogen doorbrengen. Hij is nu naar zijn laatste rustplaats, gezien zijn heilige status zal die minstens net zo mooi zijn als zijn paleis hier in Spanje, dus treur niet.”