Volledig scherm
PREMIUM
Ruben Toebast was districtsmanager bij kledingzaak Score en is nu leerling-huisschilder in Zijtaart. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Van districtsmanager naar schilder: ‘Er is nu véél meer rust, in mijn hoofd én in mijn gezin’

CarrièrrewitschersOSS - Het BD brengt komende weken een serie over carrièreswitchers, mensen die iets totáál anders zijn gaan doen. Vandaag aflevering 2: Ruben Toebast. Van districtsmanager bij kledingzaak SCORE naar huisschilder. 

Het is half vijf. Met de spetters witte verf nog op zijn handen geniet Ruben Toebast (41) in de tuin van een welverdiend biertje. Het is warm. De kinderen spelen op de trampoline. Hij begon al vroeg, stond om 6.00 uur naast zijn bed. Ruben Toebast stráált. ,,Ik heb de juiste stap gezet. Dit is voor nu goed. Héél goed.” 

  1. Drukte en dorpse gezelligheid bij Macharense kermisfeesten

    Drukte en dorpse gezellig­heid bij Macharense kermisfees­ten

    MACHAREN - Dan doen we het maar zelf! Met dat idee ging een viertal Macharenaren na de laatste gemeentelijke kermis van 2018 aan de slag met het organiseren van een eigen 'dorpsfeest met kermisthema'. Deze zaterdag blijkt dat de dorpsbewoners het initiatief massaal omarmen: na een drukbezocht straatfeest in de Dorpstraat als traditionele opening zitten vanaf een uur of vijf een kleine driehonderd 'hongerigen' te mummelen bij de allereerste kermis-BBQ.