Veel verdriet bij piepjonge bazin (19) na ramkraak dure modewinkel Heesch: 'Maar we moeten door’

VideoHEESCH - Bij modewinkel JR Fashion in Heesch is in de nacht van maandag op dinsdag een ramkraak gepleegd. Drie mannen ramden met een gestolen auto de voorpui eruit en roofden het complete assortiment leeg. Eigenaresse Jahnavi Van Oorsouw (19) is in zak en as. ,,Er is hier veel verdriet.”

De 19-jarige Van Oorsouw is nog geen jaar geleden begonnen met de modezaak, gelegen aan ‘t Dorp in Heesch. Ze wil heel graag dat de daders gevonden worden en heeft daarom bewakingsbeelden van de ramkraak gepubliceerd.

Op de beelden is te zien hoe de gemaskerde mannen de dure merkkleding uit de rekken trekken en ermee naar buiten rennen. Spijkerbroeken, truien en t-shirts van topmerken als Royal Temptation en Ballin worden buitgemaakt.

‘Alles is nieuw voor ons’

In een bericht op Facebook doet Van Oorsouw een oproep aan mensen die iets hebben gezien. ,,De winkel was vanochtend helemaal leeg”, verzucht de jonge ondernemer in gesprek met deze krant. Of ze goed is verzekerd tegen de schade, kon ze dinsdagochtend nog niet zeggen. 

,,Alles is nieuw voor ons, we zijn pas een jaar geleden begonnen. Om zoiets nu al mee te maken is dus best wel even slikken. Maar we gaan door, we moeten door. Van klanten en vrienden krijgen we gelukkig veel lieve reacties, dat geeft steun.”

Honderden keren gedeeld

JR Fashion is dinsdagochtend gewoon opengegaan voor publiek. Inmiddels hangen alle rekken weer vol met kleding. De oproep van de modezaak op Facebook is al honderden keren gedeeld.

Volledig scherm
Ramkraak in Heesch © Facebook