Volledig scherm
PREMIUM
Zomerserie Bernheze 25: Veerle van den Akker bij sportpark Braaken te Heesch Fotograaf: Van Assendelft/Jeroen Appels © Van Assendelft

Veerle van den Akker is verknocht aan Heesch

Zomerserie 25 in BernhezeHEESCH - Veerle van den Akker groeide op in het buitengebied van Heesch, verhuisde daarna naar het centrum en gaat binnenkort samenwonen,  in Heesch. 

Met kinderen uit de buurt op straat spelen, slootje springen. Dat herinnert Veerle van den Akker (25) zich nog van de tijd dat ze woonde in het buitengebied van Heesch. ,,De Groes, daar ben ik opgegroeid.  Daar waren we helemaal vrij en was het lang leve de lol.  Lekker buiten spelen.  We gingen naar basisschool de Toermalijn, dat was ver fietsen vonden sommigen, maar wij waren het gewend. Toen ik wat ouder was zijn we in het centrum van Heesch gaan wonen en daar woon ik nog. Dat is ook wel ideaal. We kunnen elke dag te voet naar de supermarkt. Zitten overal mooi dichtbij, dat is ook fijn.” 

  1. Zelfportrettenspecialist Marinus van Nistelrooij opent expositie met gitaarriff van 'Painted Black’

    Zelfpor­tret­ten­spe­ci­a­list Marinus van Nistel­rooij opent expositie met gitaarriff van 'Painted Black’

    LITH/GEFFEN - Tijdens een drukbezochte expositieopening trakteerde geboren Geffenaar én oud-Lithenaar Marinus van Nistelrooij zijn gasten zaterdagmiddag op ouderwets vertolkte riffjes van de Stones-hit 'Painted Black'. En natuurlijk deed de kunstenaar en oud-muzikant dat in Het Hofke van Chantraine te Oud-Turnhout op een gitaar met een kleurrijk zelfportret op de achterkant.