Veerman Paul van Ballegooij leeft in stilte op een woonboot in de Maas om het verlies van zijn dierbare vriendin Jose van Oorschot. Over zijn levenswijze maakt Gijs Roozen uit Vorstenbosch de documentaire 'Heen en Weer'.
Volledig scherm
PREMIUM
Veerman Paul van Ballegooij leeft in stilte op een woonboot in de Maas om het verlies van zijn dierbare vriendin Jose van Oorschot. Over zijn levenswijze maakt Gijs Roozen uit Vorstenbosch de documentaire 'Heen en Weer'. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Veerman Paul van Ballegooij omarmt het verdriet en leeft in de stilte na dood Osse vriendin

OIJEN/VORSTENBOSCH - Paul van Ballegooij, veerman tussen Oijen en Alphen verloor twee jaar geleden zijn Osse geliefde. Hij besloot zijn intense verdriet te omarmen en leeft nu in stilte. Over zijn strijd maakt  Gijs Roozen uit Vorstenbosch de documentaire Heen en Weer.  

  1. Vader en volwassen dochter moeten huis Oss uit, na vondst harddrugs op slaapkamer 19-jarige zoon

    Vader en volwassen dochter moeten huis Oss uit, na vondst harddrugs op slaapkamer 19-jarige zoon

    DEN BOSCH/OSS - Ruim 11 gram heroïne, 48 gram cocaïne, 33 gram Chrystal Meth, en meer dan 3000 euro in contanten. Dat bewaarde een 19-jarige bewoner van de Merelstraat in Oss begin dit jaar op zijn slaapkamer. Zijn vader en meerderjarige zus betaalden hiervoor de prijs. De burgemeester mocht hen drie maanden lang de toegang tot hun pand in de Schadewijk ontzeggen. De rechter wees een ‘voorlopige voorziening’ van vader tegen deze ‘woningsluiting’ af.