Medeoprichter, mede-eigenaar en financieel directeur Bram Ceelen van Anycoin Direct uit Veghel kijkt over de schouder van een medewerker mee naar de koersontwikkeling van een crypto-munt.
Volledig scherm
PREMIUM
Medeoprichter, mede-eigenaar en financieel directeur Bram Ceelen van Anycoin Direct uit Veghel kijkt over de schouder van een medewerker mee naar de koersontwikkeling van een crypto-munt. © Jeroen Appels/Van Assendelft Fotografie

Veghelse Anycoin Direct: ‘Kopen van bitcoin moet net zo makkelijk zijn als van een T-shirt’

VEGHEL - Dagelijks in het nieuws en zeer in trek: de cryptomunten zoals bitcoin, ethereum, dogecoin en al die anderen. Het online handelsplatform Anycoin Direct in Veghel verkoopt ze. En is daarmee succesvol. ,,We groeien tegen de klippen op.” 

  1. Het mag allemaal wel donker zijn, maar in het duister gebeuren soms mooie dingen
    PREMIUM
    Column

    Het mag allemaal wel donker zijn, maar in het duister gebeuren soms mooie dingen

    Omikron en code zwart hangen als een grijze wolk boven onze hoofden. Komende week gaan ze u gek maken met blue monday, blauwe maandag,de somberste dag van het jaar. Tel daarbij op het getier en geklaag over te strenge of juist te soepele lockdowns, sluitingen of juist opening van winkels danwel theaters, én het ontbreken van nieuw elan en concludeer met mij: het wordt een zware, diepduistere week. Maar ook in het donker gebeuren fantastische dingen. Gewoon, hier in de buurt.