Volledig scherm
PREMIUM
Dolf en Truus Dooper uit Oss komen hun caravan ophalen voor hun reis naar Corsica. Theo had hem buiten al voor hun klaargezet. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Verhuur stalling in regio: ‘Als iedereen stallen vol caravans stopt, wordt de spoeling dun’

OSS/UDEN - De markt van caravanstallingen staat hier en daar onder druk. Leegstand van boerenschuren zorgt voor een flink aanbod. Dat maakt de spoeling voor verhuurders dun.  

Corsica is de bestemming van het Osse stel Dolf en Truus Dooper. Maar eerst -Nistelrode. Want daar staat hun caravan. Zojuist uit de schuur getrokken en klaar gezet op het erf door Theo Verwijst, voormalig kippenboer die een stalling runt. Veel verhuurders hebben een agrarische achtergrond. Niet vreemd, want veel boerenbedrijven kunnen het niet rooien en kappen ermee. 

  1. Al honderd jaar stro en voer van Fleuren voor je knaagdieren
    PREMIUM

    Al honderd jaar stro en voer van Fleuren voor je knaagdie­ren

    OSS/BERGHAREN - De vrachtwagens van Fleuren kun je door heel Nederland en Europa zien rijden. Grote kans ook dat uw konijn, hamster of cavia op stro zit en voer eet van het Bergharense familiebedrijf, dat ook een flinke vestiging heeft in Oss. Het zijn twee belangrijke bedrijfstakken, maar er is meer. En wie weet wat er in de toekomst nog komt, want een ding is zeker: ondernemen zit de Fleurens in het bloed. Al 100 jaar.