Toen in juni na versoepelingen van de coronamaatregelen het theater weer toeschouwers mocht ontvangen, heette het de bezoekers welkom met een optreden op het dak door vijf leden van het Nederlands blazersensemble.
Volledig scherm
Toen in juni na versoepelingen van de coronamaatregelen het theater weer toeschouwers mocht ontvangen, heette het de bezoekers welkom met een optreden op het dak door vijf leden van het Nederlands blazersensemble. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Video met lichtshow om te vieren dat Theater De Lievekamp de deuren weer opent

OSS - Na een seizoen van vooral lege zalen en dichte deuren opent Theater De Lievekamp in Oss zijn deuren weer. Dat viert het theater met een bomvol programma en een video over het podium en de zaal.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?