Volledig scherm
Zo komt het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw op Vluchtoord in Uden er ongeveer uit te zien. Elke unit is zo'n 85 vierkante meter groot. © Ruva Vastgoed

Vluchtoord Uden krijgt nieuw gebouw voor startende ondernemers

UDEN - Startende ondernemers kunnen dit najaar terecht in een nieuw bedrijfsverzamelgebouw op industrieterrein Vluchtoord in Uden. Aan Oostwijk 16 zet Ruva Vastgoed uit Made een gebouw neer met tien bedrijfsunits van elk zo'n 85 vierkante meter. 

,,Er is grote behoefte aan dit soort ruimtes voor jonge, startende ondernemers", weet Tom Rullens van Ruva uit ervaring. Zijn bedrijf heeft in heel Brabant meer van dit soort ruimtes en garageboxen. Volgens Rullens zijn de bedrijfsunits in Uden geschikt voor bijvoorbeeld kleine aannemers of startende auto- en internetbedrijven. 

Als de vergunningen met de gemeente Uden rond zijn, hoopt het bedrijf in maart met de bouw te kunnen starten. Medio oktober moeten de ondernemers in hun nieuwe onderkomen terecht kunnen. Van de tien units zijn er al drie verkocht voor 89.000 euro per stuk. ,,Huren is eventueel ook mogelijk", zegt Rullens. Bij voldoende belangstelling is uitbreiding van het bedrijfsverzamelgebouw mogelijk.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement