Vos Logistics neemt distributiebedrijf in Woerden over

OSS/WOERDEN - Het Osse transportbedrijf Vos Logistics komt wat dichter bij de consument met de overname van  Snel Shared Logistics in Woerden. Dit 414 werknemers tellende bedrijf is gespecialiseerd in de verdeling en bezorging van consumentenproducten voor webshops.

Snel heeft in totaal 190 trucks en 225 opleggers op de weg en in Woerden een distributiecentrum van 65.000 vierkante meter. Directeur/eigenaar Peter de Vries van Snel wordt opgenomen in het managementteam van Vos Logistics en blijft verantwoordelijk voor de locatie in Woerden.

Volledig scherm
Eén van de vrachtwagens van Snel Logistics. © Snel Logistics

Vos slaagt er met deze geplande overname in verder te groeien in de ‘fijnmazige ditributie‘ van goederen en leveringen van met name grotere producten aan consumenten. Snel ligt met de vestiging in Woerden centraal in de Randstad om daar ‘snel en efficiënt‘ producten te kunnen leveren aan winkels, bedrijven en consumenten.  ,, Door de goederenstromen van beide organiaties te combineren vergroten we de bezttingsgraad van voertuigen”, aldus algemeen directeur Frank Verhoeven van Vos Logistics

‘Uitstekende basis voor continuïteit’

Peter de Vries van  SNEL Shared Logistics:  ,,Vos Logistics biedt een uitstekende basis voor de continuïteit en uitbouw van mijn onderneming. Hoewel onze posities op dit moment goed bezet zijn, ben ik ervan overtuigd dat we samen nog beter in staat zijn om voor medewerkers een aantrekkelijk perspectief te bieden en daarmee te anticiperen op de schaarse arbeidsmarkt.”

Vos Logistics telt voor de overname dertig vestigingen in Europa, 2.560 werknemers, 1.250 voertuigen en 250.000 vierkante meter opslagcapaciteit. 

Volledig scherm
Een vrachtwagen van Vos. © Vos Logistics