Oud-leerlingen van het Maaslandcollege geven bijles.
Op de foto de vier van de vijf oud-leerlingen. Vlnr. Mirte Jansen (lichtgrijze mondkapje) , Cindy Lafeber (donkerblauwe mondkapje), Stefan Klokgieters (witte blouse achter) en Isa Kreukels (uiterst rechts)
Fotograaf: Van Assendelft/Jeroen Appels
Volledig scherm
PREMIUM
Oud-leerlingen van het Maaslandcollege geven bijles. Op de foto de vier van de vijf oud-leerlingen. Vlnr. Mirte Jansen (lichtgrijze mondkapje) , Cindy Lafeber (donkerblauwe mondkapje), Stefan Klokgieters (witte blouse achter) en Isa Kreukels (uiterst rechts) Fotograaf: Van Assendelft/Jeroen Appels © Van Assendelft Fotografie

Waarom vijf oud-leerlingen de bijleshelden van het Maaslandcollege zijn

OSS - Bijles, bijles en nog eens bijles. Vijf oud-leerlingen van het Maaslandcollege in Oss hebben de afgelopen weken véél van die bijspijkeruurtjes gegeven. De studenten zijn van plan nog wel even door te gaan. Leerlingen en docenten zijn heel blij met de hulp uit onverwachte hoek. 

 1. Hein (87) mist z’n stuur tijdens vrachtwagentochtje door Vinkel en Nuland, ’Dit was een heel mooi ritje’
  PREMIUM
  VIDEO

  Hein (87) mist z’n stuur tijdens vrachtwa­gen­tocht­je door Vinkel en Nuland, ’Dit was een heel mooi ritje’

  NULAND/VINKEL - ,,Waar is m’n stuur?” Hein van Zoggel kijkt wat vertwijfeld om zich heen als ie met een vorkheftruck en de nodige hulp in de hoge cabine van een vrachtwagen is geklommen. Het stuur zit deze zaterdag voor de 87-jarige bewoner van Sint-Jozefoord in Nuland even aan de verkeerde kant. Het is in de vertrouwde handen van Eugène van der Donk uit Vinkel.
 2. Boete van ruim 17.000 euro voor dodelijk ongeval met 17-jarige Jouke Ruigrok bij Van Lieshout Loosbroek

  Boete van ruim 17.000 euro voor dodelijk ongeval met 17-jarige Jouke Ruigrok bij Van Lieshout Loosbroek

  DEN BOSCH/LOOSBROEK Het familiebedrijf Van Lieshout Specicon uit Loosbroek voldeed op 20 juni 2018 ‘onvoldoende aan haar zorgplicht’. Daardoor kon het bedrijfsongeval plaatsvinden, waarbij Jouke Ruigrok (17) bedolven raakte onder een aantal zware metalen strips. Dat stelde de rechtbank maandagmiddag in Den Bosch. De jonge werknemer van het specialistisch constructiebedrijf kwam door het ongeluk om het leven.