Wéér raak op gevaarlijk kruispunt Oss: bezorgscooter aangereden

videoOSS - En weer is het raak op de kruising van de Raadhuislaan met de fietsstraat in Oss. Zondagavond werd een 20-jarige jongeman op een bezorgscooter van zijn sokken gereden door een automobilist.

Het slachtoffer raakte daarbij gewond en moest worden behandeld in de ambulance. De automobilist kwam met de schrik vrij. Vermoedelijk ging een voorrangsfout vooraf aan de botsing. 

Gevaarlijk

Op de kruising van de Raadhuislaan met de fietsstraat moeten auto’s sinds kort voorrang verlenen. Dat levert tot nu toe hachelijke situaties op. Afgelopen maandagavond werd al een fietsster geschept door een personenauto. 

Ook liep een 14-jarige meisje een hersenschudding op omdat ze op het kruispunt van haar fiets werd gereden. In totaal vonden er in twee maanden tijd al drie serieuze ongelukken plaats. Ossenaren schreeuwen dan ook om aanpassingen aan de kruising.

Volledig scherm
Ongeluk op gevaarlijke kruising in Oss © Foto Mallo / Gabor Heeres
Volledig scherm
Ongeluk op gevaarlijke kruising in Oss © Foto Mallo / Gabor Heeres
  1. Drukte en dorpse gezelligheid bij Macharense kermisfeesten

    Drukte en dorpse gezellig­heid bij Macharense kermisfees­ten

    MACHAREN - Dan doen we het maar zelf! Met dat idee ging een viertal Macharenaren na de laatste gemeentelijke kermis van 2018 aan de slag met het organiseren van een eigen 'dorpsfeest met kermisthema'. Deze zaterdag blijkt dat de dorpsbewoners het initiatief massaal omarmen: na een drukbezocht straatfeest in de Dorpstraat als traditionele opening zitten vanaf een uur of vijf een kleine driehonderd 'hongerigen' te mummelen bij de allereerste kermis-BBQ.